Αντιπρόεδρος ΔΣΑ – Εξυπηρέτηση των Δικηγόρων – Ψηφιοποίηση – Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Αθήνα, 30.05.2022

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου ως Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, ως πρώτη πράξη επισκέφθηκα σήμερα το Γενικό Διευθυντή μας, κ. Χαράλαμπο Ναούμη, καθώς και όλα τα Τμήματα και τις Υπηρεσίες του Συλλόγου, προκειμένου να καταγράψω τα προβλήματα, να ακούσω τις προτάσεις των υπαλλήλων, αλλά και να έχω μια συνολική πρώτη εικόνα για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Σύλλογός μας να μη θυμίζει σε τίποτα «δημόσια υπηρεσία» και να γίνει πρότυπο στον τομέα της εξυπηρέτησης των Δικηγόρων, στους οποίους άλλωστε ανήκει!

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησα από τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΝΔΑ, κ. Αντώνη Μαγκίνα, να είναι μαζί μου και ακολούθως να ενημερώσει το ΔΣ της Ένωσης για τις διαπιστώσεις, προκειμένου να έχει και η ΕΑΝΔΑ άμεση συμμετοχή στις προσπάθειες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τον ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση!

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Όταν διαπιστώνετε οποιοδήποτε κενό ή δυσλειτουργία στις υπηρεσίες του Συλλόγου, οτιδήποτε χρήζει βελτίωσης, σας παρακαλώ να το θέτετε άμεσα υπόψιν μας, χωρίς κανένα δισταγμό!

Πρωταρχικός στόχος, η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών, η άμεση τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση από όλα τα Τμήματα του Συλλόγου, η παροχή σαφών οδηγιών και κατευθύνσεων σε όλες τις υπηρεσίες για να μπορούν να δίνουν σαφείς πληροφορίες και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, ώστε ο Δικηγόρος να μη χρειάζεται να προσέρχεται με φυσική παρουσία χάνοντας πολύτιμο χρόνο από την τόσο απαιτητική δικηγορική καθημερινότητα!

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Μαντζούτσος
Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών