Σοφία Γώγου

Υπεύθυνη Τομέα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – GDPR

Με διακατέχουν συνεχώς τα λόγια του Θουκυδίδη «τον μη μετέχοντα των κοινών ουκ απράγμονα αλλά αχρείον νομίζομεν». Και επειδή τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, «οι καιροί ου μενετοί», αυτό το «αχρείον» έχει για μένα ιδιαίτερο πρόσημο και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που συστρατεύομαι στις ερχόμενες αρχαιρεσίες του ΔΣΑ με τον Συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ – ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ», του οποίου ηγείται ο καθόλα άξιος και ικανός συνάδελφος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του σε διάφορες επιστημονικές και επαγγελματικές δράσεις και να διακρίνω από κοντά το ήθος του, την επιστημονική του επάρκεια, την άοκνη προσπάθεια του για τη σωστή άσκηση του Λειτουργήματος που επιτελούμε και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για το συνάδελφο ανεξαρτήτως μικροπολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων.

Η 15ετής θητεία μου στη μαχόμενη δικηγορία, η βίωση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων του κλάδου, η ύπαρξη, προσωπείων και η ανυπαρξία -εν πολλοίς- προσώπων, η ανησυχία μου για το σήμερα και το αύριο των συναδέλφων δικηγόρων, με ωθούν να συμμετέχω σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

Την αγωνιστικότητά μου, τη μαχητικότητά μου, την ευθύτητά μου, τη γνησιότητά μου, νομίζω ότι ήδη πολλοί από εσάς τις γνωρίζετε. Πάντοτε στεκόμουν, στέκομαι και θα συμπαραστέκομαι στο συνάδελφο δικηγόρο, σεβόμενη τον αγώνα που καθημερινά δίνει υπό αντίξοες συνθήκες στην αρένα της μαχόμενης δικηγορίας.

Με πολλούς από εσάς έχουμε συνοδοιπορήσει στα Δικαστήρια, σε εκλογικές αναμετρήσεις, σε επιμορφωτικά σεμινάρια, σε δράσεις στήριξης των συναδέλφων δικηγόρων, έτσι ώστε ιδιαίτερες συστάσεις να μη χρειάζονται.

Ένα μόνο χρειάζεται!

Η διαβεβαίωση μου ότι μέσα από την όποια θέση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τους Συναδέλφους μου.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό που ηγείται ο Αλέξανδρος Μαντζούτσος αποτελεί τιμή για μένα και η δική σας στήριξη, επίσης!

Επιστροφή στους υποψηφίους