Μαρτίνος – Δημήτριος Κουκουβίκης

Υπεύθυνος Τομέα Λειτουργίας Υπηρεσιών Δικηγορικού Συλλόγου

Με μεγάλη μου χαρά συμμετέχω στην προσπάθεια του Αλέξανδρου Μαντζούτσου και στην κοινή προσπάθεια των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της «ΝΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ – ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ».

Χρειαζόμαστε φρέσκο αέρα, επαγγελματισμό, ήθος και αποφασιστικότητα έξω από μικροπολιτικούς σχεδιασμούς και αυτή η ομάδα τα έχει όλα αυτά και με το παραπάνω. Όποτε χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή, αποδεχόμενος την ευγενική πρόσκληση.

Ασκώ μάχιμη δικηγορία τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια αντιμετωπίζοντας καθημερινά τα προβλήματα, τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές του επαγγέλματος μας.

Αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του Μπάρι της Ιταλίας.

Ολοκλήρωσα το Μάστερ Αστικού Δικαίου (διετή κύκλο) της Νομικής Αθηνών.

Ολοκλήρωσα το Μάστερ Φιλοσοφίας και Ιστορίας του Δικαίου (διετή κύκλο) επίσης της Νομικής Αθηνών.

Επί πενταετία εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού Οργανισμού της Ιταλίας (Cepu).

Ήμουν επί οκταετία Αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Αξιωματικών Αστυνομίας.

Αποτέλεσα συνιδρυτής και νονός της Ένωσης Δικαίου Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΕΔΑΜ)

Επί πενταετία εργάστηκα ενεργά για την προστασία των ατόμων που πάσχουν από αυτοάνοσα διαμέσου της ΜΚΟ «ΜΑΧΗ» της οποίας ήμουν και νομικός σύμβουλος.

Δημιουργός και διαχειριστής της διαδικτυακής ομάδας και σελίδας «Δικηγόροι ON LINE» μέσα από την οποία αφιλοκερδώς εξυπηρετήσαμε και βοηθήσαμε εκατοντάδες συναδέλφους και ιδιώτες.

Τα τελευταία χρόνια ως νομικός σύμβουλος εκπροσωπώ δεκάδες εταιρείες και ακόμη περισσότερους ιδιώτες αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις προκλήσεις και τα προβλήματα του κλάδου μας.

Επιστροφή στους υποψηφίους