Άννα Μπέη

Υπεύθυνη Τομέα Αποφοίτων Νομικών Σχολών Εξωτερικού

Είμαι νέα δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με παράλληλες οικονομικές σπουδές και μεταπτυχιακή ειδίκευση στο στρατηγικό management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχω εργαστεί από τα φοιτητικά μου χρόνια σε δικηγορικά γραφεία και εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ σήμερα είμαι συνεργάτης σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία της Αθήνας.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στα κοινά του Συλλόγου μας δεν συνδέεται με καμία προσωπική φιλοδοξία, παρά μόνο με την προσδοκία να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της δικηγορικής καθημερινότητας, ιδίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι νεότεροι συνάδελφοι.

Παράλληλα, ως μεγαλύτερη αδελφή ενός κοριτσιού με αυτισμό και έχοντας αναπτύξει πολλές δράσεις για την υποστήριξη των ΑμεΑ, συνειδητοποιώ ότι όπως έχει δομηθεί το επάγγελμά μας και η δικηγορική καθημερινότητα γενικότερα, θέτει όρια στους συναδέλφους με αναπηρίες, οι οποίοι χωρίς δικά τους μέσα και έξοδα, δεν μπορούν στην πράξη να το ασκήσουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους και με πολλή όρεξη να συνδράμω στη βελτίωση της λειτουργίας του κλάδου μας και ιδίως στη στήριξη των πιο αδύναμων συναδέλφων, στέκομαι δίπλα στον Αλέξανδρο Μαντζούτσο, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ βαθύτητα τόσο για το έργο του, όσο και για την αμεσότητα με την οποία προσεγγίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα οι δικηγόροι.

Επιστροφή στους υποψηφίους